miercuri, 28 ianuarie 2015

Schimbări

  În numele schimbărilor și al unei luminoase continuări.
  Despre a-ți da seama care oameni contează și care nu în viața ta: Ăia care ies seara în pijamale cu tine pe malul Dâmboviței. Bifat, de păstrat. Nu, vorbesc serios. E important!
  Despre schimbări în bine și cât de tare să fii badass pe cont propriu: bă, e tare! Cel puțin în capul meu se simte bine și încerc să-l stăpânesc (pe cap) să nu se dea de pereți că a fost incapabil până acum să se simtă badass.
  Despre mine. Sunt aici. Cumva, tot aici. Și nu știu de ce câteodată mă simt într-un anumit mod și nu știu de ce am ținut neapărat să îndepărtez tot ce aveam și ce-mi amintea de chestii. Adică, serios, atâtea nimicuri de care eram nerăbdătoare să scap și atâtea amintiri care nu mi se mai par în niciun fel pozitive. Nici nu știu ce era în capul meu. Adică, serios, pe de o parte nu vreau să uit chestii, iar pe de altă parte sunt așa nerăbdătoare să scap de trecut. Doar o senzație negativă care gravitează pe aici din cauza existenței unui amalgam de amintiri și bune și rele și de toate felurile. Nici muzica aia nu o mai ascult.   Parcă am pornit pe corabia asta a schimbării și nu vreau să mă întorc pentru că mi-e frică că ar putea să... mă întoarcă. Și singurul lucru pe care-l vreau acum e continuarea și schimbarea, nici o întoarcere, nicăieri, niciodată.
  Bine, într-o oarecare concluzie nici eu nu știu ce vreau să spun și la ce mă refer. Dacă e vorba de vreo nevoie de schimbare sau a susține sus și tare că m-am schimbat sau mă schimb, astea sunt oarecum vrăjeli de doi lei, genul ăsta de schimbări nu se petrec peste noapte și clar nu de la o postare la alta, dacă e să luam asta ca punct de referință. Dar sunt anumite întâmplări în viața unui om care schimbă destul de tare circumstanțele în care se desfășoară, iar asta implică inevitabil și anumite schimbări ale protagonistului, datorate schimbărilor din jurul lui. Ceva adaptabilitate.
  Și, serios, devin din ce în ce mai indiferentă. Nu știu dacă e rău sau dacă e bine sau dacă doar mă mint pe mine, dar e destul de distractiv. Poate o să bag pe aici cândva niște detalii despre asta, aka la ce mă refer. Până atunci, Ada pleacă.
  Oh, Ada se simte puțintel penibil că are un blog pe care-l ține de când avea... cât? 13 ani? 14? Hai, pa.

10 comentarii:

  1. Bah, cat ma bucur sa citesc cele scrise de mai sus.. :)
    Exact asa si trebuie, cred ca iti zic chestiile astea de vreun an, sper ca macar 2% te-am ajutat in privinta asta :)
    Mai ai putin pana te "stabilesti" complet, dar e ok, asa incepe... Simte-te bine cu tine si in rest nuuuu conteaza <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Adelina, iți permit să-ți asumi maxim 2% din merite :)) Mulțumesc mult, mă! :D

      Ștergere
    2. Ieeeiii <3
      Uneori, un "multumesc" sincer face mai mult decat 1000 de cuvinte din dex!

      Ștergere
  2. (Adelina Chucky...lenea de a ma conecta)

    RăspundețiȘtergere
  3. Schimbarile sunt bune,sau macar iluzia de schimbare.Este foarte greu sa te desprinzi de trecut,dar dupa ce incepi devine greu sa te mai uiti in spate si te intrepti cu o viteza din ce in ce mai mare spre viitor(sau prezent,spune-i cum vrei,poate chiar trecut(alta discutie pentru alta data,desi stii la ce ma refer)).Nu stiu daca "fac" sens."Live while reinventing yourself" spune un brav comentariu motivational de pe hainele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Ștefăniță,
      faci sens. Știu la ce te referi, mesajul motivațional de pe... hainele tale [AAAH! E ĂLA PE CARE MI L-AI ARĂTAT IERI DE PE ETICHETA PALTONULUI TĂU] îmi va ghida viața de acum înainte. :)

      Ștergere
  4. N-o să uiți niciodată chestii, doar își vor pierde din controlul pe care-l au asupra ta. O cutie de poze nostalgice uitate undeva departe, într-o cutie din podul pe care nici nu știai că-l ai.

    O să fie din ce în ce mai okay. Concentrează-te pe visele tale și ai grijă de persoanele dragi. Muncește din greu pe astea două, pentru că nu cred că există altceva să merite mai tare.

    În mine vei găsi mereu o persoană pe care te poți baza. Crede chestia asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. cred cred si mai cred si ca cred ca o sa fie ok si mai si cred ca ai dreptate dar mai cred ca e irelevant da cred

      Ștergere