duminică, 27 octombrie 2013

14.07.2012 7:25 am

Ehmmmm
Trebuie să folosesc cuvinte, nu?
Ok, aveam ceva prin telefon de acum un an. Trebuie doar să dau de ea. De chestie.
Și am găsit-o.
E una dintre cele mai stupide lucruri, dar pot să bag scuza „eram mică și proastă”, chiar dacă a fost acum câteva luni, nu? Nu? Nu.
14 July 2012, 7:25 am.
   Te urăsc. Te urăsc - Te urăsc - Te urăsc. Te urăsc și te iubesc în același timp și cu aceeași intensitate. Și nici măcar nu se anulează forțele. Se împletesc într-un dans nebun, năucitor, nociv, din care nu se mai înțelege nimic. Ceva paradoxal, greșit și corect, bun și rău, frumos și teribil de urât. Singurul lucru pe care-l știu cu siguranță, singura idee care a fost gândită înainte de acest cutremur al propriului meu univers este că trebuie să mă țin departe cu orice preț. Că într-o zi, dansatorii vor obosi, unul dintre ei va obosi. Și, oricum ar fi, oricare dintre forțe ar câștiga, trebuie să mă țin atât de departe încât să nu mă afecteze. Deloc posibil. Dar dacă... doar eu dansez? Dacă doar inima și mintea mea dansează? Dacă acest conflict de ură și iubire se află de fapt între mine și... mine? E mult mai rău, nu?  Pentru că așa nu am cum să mă mai țin departe. Regret. 

marți, 22 octombrie 2013

Lamentare și

Avertisment: urmează stupizenii. STUPIDE.
eu. mai nou. mai mereu.
  Hai să o luăm așa, ca de obicei. Pentru moment, cel puțin. Să continuăm: nu mai am timp. Da, am mai spus asta. Dar nici acum nu am timp. Încontinuu nu am timp și este încontinuu enervant și sunt o grămadă de probleme pe care nu știu cum să le rezolv (și nu dintre cele de matematică), o grămadă de nopți nedormite și de, melodramatică chestie, lacrimi.
  Nu știu cât de triste sunt lucrurile într-adevăr, sau cât de tare le agravează propria-mi minte, dar este atââââât de enervant!
  Știu că este destul de stupid, totuși.
  În orice caz, știu că s-ar putea să nu fie tocmai indicat să bag citate din seriale, dar, serios, următorul îmi place. Mult. Și este despre loialitate, un lucru mai important decât chiar și iubirea. Subiect ce e posibil să-l conturez atunci când o să am timp, cel mai probabil: vara care vine. Oricum, aici:
Întotdeauna să te întrebi unde îţi este loialitatea. Oamenii în care ai încredere o vor aştepta, cei mai importanţi inamici o vor dori, iar cei pe care îi preţuiesti cel mai mult, fără greşeala, vor abuza de ea. Unii spun că loialitatea inspiră speranţă fără margini. Şi, oricât ar fi de mare, există şi un şiretlic. O loialitate adevărată se construieşte în mulţi ani... şi ai nevoie doar de câteva secunde pentru a o distruge.
Revenge - Emily Thorne
  Și tocmai am aflat că Esposito din Castle se uită la Doctor Who. Și, mda, trebuie să învăț la economie (de ce o exista materia asta? și altele 647?). Și la fizică. Și să fac tema la matematică. Și să mă pregătesc din punct de vedere mental pentru încă o noapte nedormită. Și, serios, chiar nu înțeleg ce naiba mai caut pe aici.
  Mai știe careva cât de mult îmi plac serialele? Și cât de mult îmi place Doctor Who? Ok.
  O melodie, așa, de sfârșit de postare făcută din prea multă dorință de a amâna inevitabilul. Nu e cine știe ce, dar merge.

duminică, 13 octombrie 2013

(Postare fără titlu)

Luați o crăpătură în timp și spațiu. Cam așa, cum e universul meu acum.


În primul rând, nu am pic de timp. Un ceas care este ocupat în fiecare secundă, literalmente, are mai mult timp decât mine. În al doilea rând, nu o să am timp săptămâna asta. 
Așa că mda, mai bine: nu. 
Mă duc să învăț pentru cele 8 teste de săptămâna asta. Și să citesc cea mai urâtă carte care a existat vreodată.  

joi, 3 octombrie 2013

Început de octombrie

  Nuuu, lucrurile nu se vor schimba. Vreodată. Chiar dacă pentru câteva secunde am senzația că o să fie bine, nici o șansă să mai fie ceva bine. 
  Totul e ca dracu. Și nu o să se mai oprească vreodată. 
  Acum mă retrag înapoi în colțișorul camerei mele rotunde, făcându-mă și mai ghemotoc în puloverul meu larg, adorabil, confortabil, călduros, singur loc dătător de dragoste, siguranță, armonie &stuff.
    Mda. Mda. Mda. Mda.
  Ș'acum hai să facem temele la fizică. 
   Mdaaaaaaa.
   Tardis Blueeee.