vineri, 25 martie 2011

Viata primaverii.

Bună :)
If I want to fly, I’ll find a way to fly. You do what you love, and fuck the rest.

Și poate nu contează să fi fericit până la adânci bătrâneți dacă ești fericit acum...

Așa, am devenit fan înrăit Pretty Little Liars și aștept cu nerăbdare al doilea sezon. Am început să urmăresc cu zâmbetul pe buze Grey's Anatomy și am văzut un episod nou din NCIS. Acum vreau să reînceapă The Vampire Diaries, Gossip Girl, Criminal Minds și toate celelalte.
Am revenit la obsesia mea veche pentru Paramore-Breathe și apoi am mai observat că am început să vorbesc schematic. Și ăsta este unele din lucrurile care mă calcă pe nervi.

Bun, deci a venit primăvara și păsărelele ciripesc, afară e cald și bine, și libertatea a început să danseze pe curcubee. Oricum ar fi continui să am un zâmbet tâmp pe față pentru că sunt fericită și mulțumită și, poate că nu ar fi corect, dar privește-mă cum nu-mi pasă de faptul că unora le pasă prea mult. Da, recunosc, sunt plină de mine, îngâmfată și mândră, lăudăroasă și narcisistă. Dar nu regret asta nici o secundă pentru că asta sunt eu și privește-te cum nu m-ai cunoscut niciodată și cum crezi că ai fost trădat de o impresie greșită. Pentru că eu nu caut să impresionez cu falsitate, jucând un rol prea complicat. Eu caut să fiu eu cea adevărată,  conștientă de defectele pe care le am, fără să încerc să mi le ascund sub o mască de victimă nedreptățită Toți suntem oameni și ador acest lucru, ca o scuză pentru propriile noastre acțiuni divine sau mai puțin divine. 
Și vom trăi toți fericiți cât ne e ziua de largă, căci viața e viață și moartea-i acolo, și îi vom râde în față căci viața e viața și moartea e nulă.
Tu, floare de colț, ești specială, și nu lăsa pe nimeni care să infirme acest fapt. Sfidează-i cu iubire și vei primii fericire.


Adevăr, minciună,
Și povești de noapte bună.

Bucăți de zâmbete spânzurate
Și amintiri neuitate.

Flori uscate
În cutii sub pat lăsate.

Vise neîmplinite
De ralitate zdrobite.

Iubire neaflată
Și falsitate nerusinată.

Atât de multe cuvinte
Spuse fara minte

Atât de multe șoapte
Pierdute prostește în noapte


Căci viața ne prostește și ne lasă s-o iubim pe față, fără să se teamă.
Căci e primăvară.

marți, 15 martie 2011

Aiurea, nope?!

Maroon 5. <3<3<3 Adooor :x

Ok, am băgat în mine tot Moonlight-ul, și jur pe roz că-l recomand cu toată căldura inimii mele de vrăjitoare rea :)). E cu un vamp, deteciv și o tipă blondă reporter și etc.
Așa, mai menționez faptul că m-am uitat la primul episod și o părticică din al doilea, din Buffy the vampire slayer și trebuie să recunosc că nu m-a atras prea mult.
Deci sunt încă în căutarea unui serial calumea.
Mai menționez că am început și eu în sfârșit să mă uit la Anatomia lui Grey, sau cum s-o scrie, și am ajuns la concluzia că... merită.
Azi am văzut episodul ăla nou din House M.D. și trebuie să recunosc că e ... fumată rău ideea. Bine, nu fumată, nu e ca și cum aș mai fi văzut-o undeva, dar pur și simplu, se putea și mai bine.
Așaaaam, vreau să-mi exprim crunta dezamăgire față de site-ul http://www.vplay.ro pentru că n-au altceva mai bun de făcut decât să mă enerveze pe mine cu faza cu abonamentul. Dar frate, nu vreau să plătesc ca să-mi văd serialele! :)) După ce că mă pune să aștept, când dau click acolo, mă mai pune să aștept încă odată. Așa că m-am cam reprofilat pe http://www.seriale.filmesubtitrate.info/ și pe http://www.seriale-online.ro/ și pe multe altele  gen.  -Se acceptă cu mii de mulțumiri, orice sugestie de site de filme sau seriale online subtitrare-

Ok, asta e tot. E frumos afară. Sper să o mai țină. Am o perioadă foooarte încărcată. E aiurea.

Love you to death,
Ada

sâmbătă, 12 martie 2011

Buna tie!

Noapte bună, somn ușor,
șapte purici pe-un picior. 
Somn ușor și noapte bună, 
visele se duc pe lună.
Minte de copil tembel, ce să-i faci?! Îmi amintesc vag că foloseam rândurile de mai sus, pe vremea când eram la grădiniță, cu un entuziasm tâmp. Și chiar nu regret că mi s-au imprimat în creerași mei. 
Dar acum sunt ușor dezamăgită și nesigură. Nu, nu nesigură. Confuză. Pentru că de data asta știu exact ce vreau. Ceea ce nu știu sau nu înțeleg, e ce oare vor alții?! Alții, restul omenirii care mă sâcâie la cap cu propria lor prezență la care n-aș renunța niciodată
Dacă am învățat ceva până acum, e că dacă vrei sau dacă ții la ceva suficient de mult, nu lăsa acel lucru să plece... Sau dacă vrei ceva suficient de mult, fă orice îți stă în putință să-l obții. Bine, cu anumite limite... Dar mesajul e același. Nu lăsa emoțiile de moment să distrugă ceva adevărat.
Dar sunt atât de agitată și irascibilă ș.a. ... E ca și cum aș crede cu tărie că ceva rău se va întâmpla. Și ideea e că eu chiar cred asta. Poți să o numești premoniție de clarvăzătoare toantă dar eu o numesc... soartă?!
Ok, vreau să mă entuziasmez dintr-o dată, când mă uit pe ferestră și văd mult așteptatul meu soare. Și totuși chiar a venit primăvara. Iar ăsta este motiv de sărbătoare. Cel mai minunat lucru din lume, un fenomen atât de banal și așa de dulce și roz. :)) 
Of, urăsc rozul...
Dar, oricum ar fi, nu am pic de inspirație.
Dar, oricum ar fi, oameni tot oameni sunt. Și faza tâmpită e că oamenii sunt cele mai mari greșeli și cele mai grozave ființe. Oamenii creează și ditrug, dau viață și o fură, iubesc și urăsc, plâng și râd, ajută și încurcă... Sincer?! E amuzant să fi om. E amuzant să fi vulnerabil. E amuzant să simți. E amuzant să te lași influențat de lucrurile de moment. E amuzant să judeci... Și acum serios, nu există nimeni în lumea asta care să fie invincibil, nu există nimeni în lumea asta care să nu simtă. nu există nimeni în lumea asta care să nu fie inluențat de impulsuri greșite, nu există nimeni în lumea asta care să nu judece... Și, ca un paradox filosofic și tâmpit, asta îi face pe oameni să fie inumani, lafel de mult cum îi face pe oameni să fie oameni.
Deci, sunt om... Deci, și tu ești om. Deci suntem oameni... 
!Avertizare pentru posibilii vampiri, vârcolaci, zâne măseluță și unicorni. Fi-ți oameni buni. Merită!
!Avertizare pentru ăia de se cred cei mai tari din parcare: S-ar putea ca parcarea să fie goală.
!Avertizare pentru ăia de mă cred fraieră: Știu că așa e dar ar fi grozav dacă nu mi-ați spune-o.
!Avertizare pentru tine: Zât, taci! Serios, nu vreau să aud că iar te-ai supărat. Nu vreau! 

Și totuși, promit să te stresez cu propria mea prezentă,
 fiecare secundă din eternitatea ce urmează.