marți, 15 martie 2011

Aiurea, nope?!

Maroon 5. <3<3<3 Adooor :x

Ok, am băgat în mine tot Moonlight-ul, și jur pe roz că-l recomand cu toată căldura inimii mele de vrăjitoare rea :)). E cu un vamp, deteciv și o tipă blondă reporter și etc.
Așa, mai menționez faptul că m-am uitat la primul episod și o părticică din al doilea, din Buffy the vampire slayer și trebuie să recunosc că nu m-a atras prea mult.
Deci sunt încă în căutarea unui serial calumea.
Mai menționez că am început și eu în sfârșit să mă uit la Anatomia lui Grey, sau cum s-o scrie, și am ajuns la concluzia că... merită.
Azi am văzut episodul ăla nou din House M.D. și trebuie să recunosc că e ... fumată rău ideea. Bine, nu fumată, nu e ca și cum aș mai fi văzut-o undeva, dar pur și simplu, se putea și mai bine.
Așaaaam, vreau să-mi exprim crunta dezamăgire față de site-ul http://www.vplay.ro pentru că n-au altceva mai bun de făcut decât să mă enerveze pe mine cu faza cu abonamentul. Dar frate, nu vreau să plătesc ca să-mi văd serialele! :)) După ce că mă pune să aștept, când dau click acolo, mă mai pune să aștept încă odată. Așa că m-am cam reprofilat pe http://www.seriale.filmesubtitrate.info/ și pe http://www.seriale-online.ro/ și pe multe altele  gen.  -Se acceptă cu mii de mulțumiri, orice sugestie de site de filme sau seriale online subtitrare-

Ok, asta e tot. E frumos afară. Sper să o mai țină. Am o perioadă foooarte încărcată. E aiurea.

Love you to death,
Ada

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu